Originally Posted by Floydman:
cu cadre inutil filmate in studiouri cu background de carton si mucava, alternand cu cadre filmate "on location" fara nici un scop artistic evident pentru o asemenea alternanta...
|
As spune ca acesta e un trademark Hitch, el niciodata nu a acceptat sa fie in pas cu inovatiile tehnologice. Si-a pastrat acelasi stil de la inceputuri, inclusiv acele decoruri de carton si mucava, chiar cu riscul de a fi considerat anacronic. Cred ca, intr-o anumita masura, se temea de alterarea intr-o forma sau alta a acestui stil prin implementarea unor asemenea inovatii.
Intr-adevar, ultimele sale filme apar ca desuete, intr-o anumita masura, asta tocmai datorita faptului ca Hollywood-ul se schimba in jurul sau dar Hitch raminea acelasi. "Si-a iesit din mina", au inceput sa spuna circotasii... Trecind peste aceste anacronisme insa, eu cel putin nu pot sa spun ca am vazut vreun film de Hitch prost. Desigur, Topaz sau Torn Curtain nu sint Vertigo ori Psycho. Hitch ramine insa Hitch iar oricare dintre filmele sale bate la poponetz o groaza de asa-numite mistery-thrillers, contemporane ori ba...