View Single Post
Old 10 Apr 2010, 11:24   #29
BLACK-SPIDER
Guru

BLACK-SPIDER

Originally Posted by Neuptolem:
Are un avatar ciudat in negru si alb cu un maimutzoi extraterestru ce se vrea inspaimantator desi mai mult e snob si idiot. Scrie mesaje pe un forum de film, nu stiu de ce...are un nick de prin anii '90 cand aparuse cablu, ostentat SI CU majuscule sa ne sara in ochi. La subsol are un mesaj ciuntit dintr-o schioapa unilaterala ce te indreapta taios spre esec in lumea de afara, caci, stim cu totii, e mai dura ca aia de pe net unde nu putem fi every-time luptatori cu sabie neagra sau spadasini negri cu cap de alien...bai ce vartej de vierme ametitor! sa nu mai doarma omu' la 5 AM si sa debiteze caractere intr-un sarcasm continuu. E de-ajuns!

Se vede cata cultura cinematografica ai! E un personaj creat de Tim Burton nicidecum un extraterestru, si nu stiu ce vezi idiot si snob in asta. Iar nickul meu dateaza de prin 2005 cand m-am inscris pe forum dar nu eram la fel de activ ca acum, atunci imi placea deoarece eram inebunit dupa benzile desenate, acum insa as fi vrut sa il schimb dar nu am aceasta posibilitate.
De ce esec debitezi tu acolo? Mesajul meu e cat se poate de simplu, asta-s eu cu bune si cu rele, cine vrea, sa ma accepte asa cum sunt, cine nu ...la revedere si-un praz verde!