Impresiile mele despre jucatori dupa acest ultim episod mirific.
Heroes:
Amanda - "Best tribe on Survivor", asta a spus distinsa dupa ce au castigat Recompensa...

Fata draga, asta numesti tu 'best tribe', un trib care s-a injumatatit in 18 zile? Aoleu...
JT - Niciodata nu mi-a placut de el si raman in continuare la concluzia ca 90% din fanii lui sunt fete cu varste cuprinse intre 12-15 ani care se topesc dupa fata lui sau whatever. O sa fiu fericit, implinit, satisfacut cand va face cea mai proasta miscare din istoria jocului

. Asta e pentru ca ai votat-o pe Cirie.
Rupert - Ar fi fost foarte...util daca si-ar fi adus si creierul, macar ca si luxury item...
Candice - Nu stiu ce sa mai cred despre ea, in primele 4-5 episoade a fost foarte OK, acum parca s-a saturat de joc.
Colby - Batut de Russell si Coach, nu stiu ce a mai ramas din cel mai mare 'erou' ever...
Villains:
Sandra si
Courtney - Le-am luat impreuna pentru ca sunt singurii jucatori ramasi in joc de care imi place in continuare. Courtney, chiar daca a absentat ultimele 6 episoade si nu a participat la aproape nicio competitie si nu se pricepe deloc la strategie, e amuzanta si mi-a placut de ea si in China. Si Sandra e mortala

. Mi-a placut cum i-a inchis gura lui Jerri. Sper sa le mai vedem inca in vreo 7 sezoane

.
Russell - Inca o dovada ca nu e cine stie ce jucator formidabil, a fost pacalit de Sandra.

Sandra >>Russell. Awesome
Coach - Am crezut si sperat ca va izbucni in plans la Tribal Council cand s-a luat de el Courtney

. Imi pare bine ca a fost trimis acasa, chiar nu stiu de ce l-au mai bagat in sezonul asta. Din nefericire, e in juriu

. Si cred ca stiu pentru cine va vota la Final Tribal Council.
Jerri - Nu am nicio idee.
Parvati - Primeste un punct de la mine pentru ca in ultima vreme se abtine de la rasul ala iritant al ei...
Danielle - Imi place de fata asta pentru ca e foarte darnica; pare sa isi imparta creierul cu toate animalele si plantele de pe insula.
Si...
Jeff - Nu imi place deloc de el sezonul asta. In fiecare episod s-a vazut ca nu e ABSOLUT DELOC obiectiv. Din cauza asta, ma enerveaza la culme.