View Single Post
Old 08 Apr 2010, 09:29   #180
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

ipu nu ma cunosti deloc si iti explic si tie ca nick-ul meu este pur ironic si nu am mintea asa de limitata precum ai tu o vaga parere. ma consider foarte capabila sa recunosc meritele unui gen muzical fie ca este pe gustul meu fie ca nu. ceea ce ascult eu e treaba si placerea mea. aici se pune o mare problema: manelele alcatuiesc cea mai joasa latura a muzicii si daca ma intrebi pe mine nici nu imi vine sa spun ca au vreo legatura cu muzica. ca sunt aia ok la tehnica muzicala bv lor ... dar ce fac cu talentul lor este de-a dreptul tampit de-mi vine sa le cer daune morale . versurile, morala, culoarea pe care o dau melodiilor imi provoaca o mare scarba..tocmai d-aia imi vine sa pun un zmail d-ala verde mare cat capul meu.
in plus: mai repede imi vine sa iert un artist bun pentru un esec decat sa laud un om (manelist) pentru o urma de succes pentru ca daca ma uit doar la ceea ce reprezinta omul respectiv face ca acel succes sa nu aiba valoare.

on: m-am suparat asa ca imi pun niste muzica de-a mea AC/DC-Black Ice(2008) , albumul nu este chiar cel mai bun, dar imi face chef de plecat de la munca in vama (macar cu gandul)

Last edited by copila_satanista : 08 Apr 2010 at 09:51.
copila_satanista is offline   Reply With Quote sendpm.gif