View Single Post
Old 08 Apr 2010, 08:37   #178
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Copilă dragă, și toți ceilalți care scrieți, folosiți vă rog mai cu discreție figura verde și referirile la produse de excreție, organe genitale ș.a.m.d., pentru că unora ne produce greață, pentru că pur și simplu am fost educați în repulsia față de sordid și nu ne mai putem dezbăra de ea după o anumită vârstă.
Dacă nu puteți înțelege diversitatea, treceți mai departe. Nu acept să mi se spună „manelist” și nici nu accept ca muzica orientală (manele etc.) să fie considerată inferioară muzicii ociidentale (cum e de pildă cea „lăutărească”). Eu am căutat mult ca să găsesc ceva de valoare între atâta gunoi.
Mai cu seamă de la tine, care te pretinzi satanistă, am pretenția să respecți câteva reguli simple de bună cuviință. Mi se par de bun-simț. Cred că e instructiv și pentru alții. Ar trebui să devină linii directive ale oricărui forum de discuții.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Satanis...e_Pama ntului
Ceea ce asculți tu ascultam și eu când aveam vârsta ta. Atâta doar că între timp m-am plictisit.