View Single Post
Old 07 Apr 2010, 19:00   #171
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Am ascultat la niște prieteni un butleg cu o înregistrare de la o nuntă unde cânta Stoian. Mi s-au părut fenomenali, el și formația lui. Am înțeles de ce Mădălin Voicu spunea că îl apreciază ca muzician. Nivelul lui Stoian când se produce laiv (asemenea lui Louis Armstrong și altor mari muzicieni care îi delectau pe interlopii prohibiției alcoolice americane) pe la petrecerile țigănești e foarte sus față de mocirla în care se complac alții precum Linguraru, și de care se apropie chiar și el, Stoian, la televizor. Muzica produsă laiv de Stoian e un soi de jazz oriental, dar pe lângă piesele maneloide compuse în măsura de 4 pătrimi, el cântă și muzică lăutărească (românească), ba chiar și piese care au tangență mai degrabă cu muzica rock decât cu maneaua cum o cunoaștem noi de la TV.
Dacă vă hotărâți să clicați mai jos, nu dați atenție la imagini, întoarceți-vă la forum și lăsați muzica să meargă în fundal, altfel veți fi influențați de prejudecăți.
http://www.youtube.com/watch?v=99V5xutslvg

Last edited by Ipu : 08 Apr 2010 at 16:21.
Ipu is offline   Reply With Quote sendpm.gif