Thread: Ghost Whisperer
View Single Post
Old 04 Apr 2010, 18:37   #67
shadowofnight
Guru

shadowofnight

Originally Posted by vave:
plecarea... chiar a Andrei.

O spui de parca ti-ar fi insultat toata familia si totusi, tie iti pare rau de soarta ei (sau cam asa ceva).

Eu consider ca plecarea Andrei a fost chiar o miscare inteligenta. Chiar daca nu mi-a placut deloc si m-a intristat nespus de mult, a fost un final de sezon foarte bun. Si sa nu uitam de episodul urmator, in care Melinda, foarte voios, debita pe acolo cum ca ea inca ar fi fost doar in ceva coma si ca a gasit-o Jim si o sa 'invie'...Chiar daca episodul ala a fost un vis, eu eram pe punctul de a incepe sa dansez conga la gandul ca o aduc inapoi.

Jim/Sam a fost si este intr-adevar o miscare proasta...dar numai partea cu Jim/Sam, partea in care a murit Jim a fost geniala, nu mi-a venit sa cred cand au aratat ca Melinda vorbeste defapt cu fantoma lui.

Si, sa trecem in revista si partile foarte bune ale serialului, care le intrec numeric cu mult pe cele 4 enumerate de tine.

-Moartea Melindei;
-Gabriel si blocarea Luminii;
-Aiden;
-Shadows and Shinnies;
-...introducerea lui Rick;
-Eli, care poate doar sa auda fantomele (mi s-a parut dragut)
-Eh, si chiar aducerea Deliei a fost inspirat, din cand in cand e relativ amuzanta.

EDIT: Inca un minus: Ai vazut cum a pomenit de Twilight profa aia?