Deci dezvolt.
O iluminare simpla cu un spot directionat din dreapta prin spatele tau spre rafturile bibliotecii ar fi mai de efect, asta coroborat cu lumina de la monitor si geamul acoperit complet. Lumina calda din spate ar dezvalui o frantura sugestiva din decorul livresc si ar modela usor portretul pe dreapta cadrului, contrstand frumos cu albastrul luminii principale. Bine, nu stiu cat de performanta e camera si cat duce ca expunere, dar banuiesc ca-i un miniDV care in conditiile astea ar crea o tenta de flou direct din filmare.
Ca 'joc', simt nevoia sa intorci privirea de la aparat catre monitor de fiecare data cand stii ca va urma insert exemplificator, eventual te poti juca si cu gest-pahar-bere.
Ca incadratura nu cred ca e bine sa mergeti mai larg de PM. Intrarea, pregatirea aia - nu-si au rostul. Structurati pe tiparul teaser-generic-discurs. Direct, la obiect.
Atentie la grafica - alegerea fonturilor si a culorilor e cam dupa ureche. Daca vreti sa accentuati caterinca va sugerez un efect dinamic tip bataiala, Nu stiu pe dinafara cum ii zice exact in Pinnacle. Apropo, in ce montati?
Puteti, iarasi, sa punctati ideile discursului cu pauze si efecte sonore. Ca tot am vorbit de sunet, ar merge o lavaliera - tu vorbesti foarte tare, ceea ce necesita reducerea volumului la montaj/vizionare, iar asta duce la estomparea latraturilor ventilatorului de la computer. N-ar fi rau nici un fond muzical discret pe discurs, eventual chiar imprumutat din filmul comentat.
|