Thread: Survivor
View Single Post
Old 02 Apr 2010, 19:15   #110
shadowofnight
Guru

shadowofnight

Vai, cat de tare ar fi o cearta cu Sandraaa... Judecand dupa preview, in care ea zice 'I can't stand Jerri, I hate Coach, I hate Russell even more', cred ca se va certa cel putin cu o persoana. Abia astept sa puna la punct pe cineva.

Da, si eu am ramas putin cu gura deschisa la faza aia. Cum trebuie sa se fi simtit cele doua...

Pey....Colby probabil va vota cu Villan-si pana la Final 5 si/sau va castica Individual Immunity-urile si ei nu-l vor putea vota. Oricum, stiu cum va iesi JT, si mi se pare genial, asa-i trebuie. Daca vrei detalii spune, nu vreau sa stric surpriza daca tu nu vrei...

Dar eu nu ma bucur pentru tribul albastru. Amanda inca ma calca pe nervi, la fel ca si JT si Rupert. Candice parca a disparut de cand a fost votata Cirie (in afara de comentariul ala cu 'It's the dumbest thing' pe care l-a copiat tot de la ea, inainte sa-l voteze pe Tom). Asa ca nu ma pot bucura pentru 5 oameni numai pentru ca unul dintre ei s-a trezit la realitate. Sorry.

Nu ai scris aiurea. Chat-ul cred ca e de la ora 9:30, iar link-ul e tot ala din postarea mea anterioara... Pey nu trebuie neaparat sa-i pui doar intrebari legate de joc; poti sa-l intrebi si ce marca de chiloti prefera, daca vrei. Eu personal am o fixatie si vreau sa vad Luxury Item-ul sau.
A, si nu-ti face iluzii ca toate intrebarile tale vor ajunge la el, probabil ca nimeresti una daca trimiti cam 3 pe minut.

Dar nu pot sa cred ce am citit mai devreme...Conform cu un articol de pe un anume site, RUSSELL!!!!! e cel care a spus toate spoilerele, si aici si in Samoa, pentru ca nu a castigat!!!. Si chiar are sens!! Vai de capul meu, ce mentalitate de copil de gradinita. Mi-am pierdut aproape tot respectul pe care il aveam pentru el. Rusine!