Thread: Survivor
View Single Post
Old 02 Apr 2010, 18:49   #109
moltisanti88
Guru

moltisanti88

SPOILER

Nu te consider obsedat. E nice ca esti pasionat asa de mult de Surivovr si de un participant. Si eu sunt destul de suparat ca au iesit Tom si, acum, Rob. Dar e doar un joc si oricum nu aveam mari sperante ca vor castiga. Oricum Rob si ceilalti jucatori "old school" au fost dezavantajati de regulile noi din Survivor. (de ex. Hidden Immunity Idols etc.)

Bine ca iese Coach saptamana viitoare. Astept o cearta cu Sandra . E posibil oare? A fost las ca nu l-a ajutat pe Rob. A votat aiurea si merita din plin sa iasa.

Ce zici de scena aia in care Russell ii spune lui Rob pe cine vrea sa elimine? :O Eu am ramas socat, mai ales ca initial Sandra si Courtney nu apareau in cadru. A fost funny momentul, dar m-a si surprins modul in care Russell a abordat toata situatia . Acum stim de ce nu va castiga. Din punct de vedere social, Russell e clar challenged .

Ma bucur pentru tribul albastru. Ma bucur ca si-a revenit Colby dupa atitudinea aia de quitter de saptamana trecuta. A fost foarte bun la ambele probe azi . Nu stiu sub ce fel de circumstante ajunge in final 5! Tu crezi ca ceilalti il vor tine in joc pentru ca nu reprezinta o tinta imediata sau un pericol pentru castigarea imunitatilor individuale sau ramane ultimul "erou" din joc tocmai pentru ca se salveaza castigand aceste competitii individuale?

Ok, iarasi am scris mult si poate aiurea . Iar in legatura cu chat-ul ala, nu stiu exact la ce ora va fi si nu-mi amintesc site-ul. Oricum nu prea am ce sa-l intreb, a fost votat fara vina lui. Poate reputatia din trecut a facut-o pe Jerri sa nu aibe incredere in el, sa nu uitam ca din cauza lui a iesit in All Stars. A fost indirect, prin Lex, dar Jerri a fost cea sacrificata pentru ca Amber sa ramana in joc, deci intr-un fel o inteleg.
moltisanti88 is offline   Reply With Quote sendpm.gif