Pentru înscriere:
User CP -> Group memberships (în josul menu-ului din stânga); vei gäsi linkul pentru Atelier; eu îti voi aproba înscrierea, si vei avea acces în el.
Cu privire la pregätire, exact acelasi lucru ti l-am recomandat si eu: greseste fäcând, si învatä din greseli - fäcând filme scurte si accesibile. Altfel, dacä te agäti din primul moment de un proiect ca acesta descris în primul täu mesaj, esecul e garantat 100%.
Nu esti primul profan care vine aici (sau în alte locuri) cu planuri curajoase, märete si de o fezabilitate oscilând între ridicol si aberant. Ca om din interior, îti spun: ceea ce vrei tu E INACCESIBIL INCEPATORILOR. Toate întrebärile pe care le-ai pus denotä clar cä nu ai nici cea mai micä legäturä cu procesul de productie a unui film, cä habar n-ai de nimic (scuzä-mä, n-o spun ca sä te jignesc, ci ca sä te ajut). Or, în aceste conditii, trebuie sä INVETI - de asta are nevoie un om care doreste sä facä ceva, dar nu stie deloc cum, nu? Iar învätatul e un proces lung si anevoios, care se desfäsoarä încetul cu încetul, în ordinea fireascä a lucrurilor, la ambele niveluri: TEORETIC si PRACTIC. Nu poti pune întrebäri despre cursurile de la facultate, sau mäcar despre programa de liceu, când tu esti încä la nivelul abecedarului.
Oricum, dupä ce te înscrii în Atelier, te invit sä postezi acolo scenariul filmului, ca sä putem discuta la modul concret. Asa, pe generalitäti, e usor - si futil.
|