Thread: Gopo 2010
View Single Post
Old 30 Mar 2010, 13:36   #5
rc-st.
Senior

rc-st.

eu inca nu inteleg de ce i-au dat premiu ambasadorului frantei
adica pe bune, nu vreau sa vorbesc de mine, dar tipul ala nu a filmat un cadru in viata lui, nu a jucat in nici un film romanesc sau de pe marte... in timp ce exista o groaza de alti tineri cineasti care s-au zbatut sa realizeze un filmulet, o chestie acolo si nu au primit nimic. Plus ca banii din premiu nu cred ca ii servesc la nimic ambasadorului in timp ce poate un tanar ar fi facut un scurt metraj sau chiar doua cu ei

In plus, a fost lamentabil momentul cand a aparut Dacia si a inceput sa isi faca reclama acolo : "Dacia Duster e 4x4 si are consum 100 de litri la 10 km... atinge 100 de km in 12 secunde si are geamuri automate... si acum iata premiul pentru cel mai bun regizor"
WTF?!
Dacia a venit acolo sa isi faca reclama si sa se si dea mare ca ea sustine filmul romanesc. Il sustine din partile Nilului. Premiul care l-au oferit ei valoreaza vreo 3000 de lei, in schimb au balmajit vreo 5 minute despre un produs de-al lor la o ora de maxima audienta , cand minutul e vreo 30.000 de euro. deci si-au facut pe spuza filmului o reclama de 100.000 euro pe gratis.
Ca sa nu mai zic ca am contactat aceasta mare firma Dacia in numeroase mailuri cerandule ajutorul cu "macar o Dacie" la un film de lung metraj despre curse ilegale in care Dacia era marea vedeta.
Stiti ce mi-au raspuns?!

Buna ziua,
Stimate Domnule xxx,

Am primit cu interes fax-ul dumneavoastra si va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.

Referitor la solicitarea dumneavoastra, va asiguram ca cererea de sponsorizare prezentata in mesajul transmis a fost studiata cu atentie de catre departamentele abilitate din cadrul companiei noastre.

Avind in vedere bugetul, targetul si strategia noastra de publicitate va informam ca nu suntem interesati de o astfel de promovare.

Va dorim mult succes in activitatea pe care o desfasurati!

Ne puteti contacta la adresa de e-mail [email protected] sau folosind formularul de contact de pe site-ul www.dacia.ro, ori la numarul de telefon 0248 500 000, fax 0248 500 076, de luni pana vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-16. Ne puteti transmite corespondenta la adresa: Automobile Dacia SA - Vocea Clientului Dacia, str. Uzinei nr. 1, Mioveni, jud. Arges, cod 115400.

Cu stima,
Analist Servicii Client
Liliana ANGHEL

'''

deci asta e dacia... nu e targetul lor mai... dar aseara era targetul lor ...
rc-st. is offline   Reply With Quote sendpm.gif