Thread: Gopo 2010
View Single Post
Old 30 Mar 2010, 10:13   #1
rc-st.
Senior

rc-st.

Gopo 2010

am urmarit aseara gopo... pt filmele din 2009
la inceput m-am ofticat ca o tipa care a intrat la master in locul meu era pe scena
apoi ca vreo 3 colegi din clasa mea au fost mentionati in timpul premiilor(toti pe partea de sunet)
si ma tot uitam cate filme mari si frumoase se fac in romania in timp ce eu scriu si desenez scenarii
apoi... gala s-a blazat
a inceput sa ia pol.adj. un premiu... de imagine , total aiurea premiul tinand cont de faptul ca imagine = lumina + miscare camera iar acel film nu prea avea nici o lumina iar miscarea camerei in cele 20 de cadre ale intregului film nu au daramat hollywoodul, lucru pe care i l-am zis si lui porumboiu in persoana
apoi a luat alt premiu acelasi film
si alt premiu
si la actor... si la aia si la cealalta
macar tatal din cea mai fericita fata din lume ar fi trebuit sa ia premiul, ce naiba, chiar a facut un rol imens acolo si se vedea si in scenariu ca a pus de la el mult(gen "si cu diabetul asta")
dar in sfarsit...
apoi tot pol. adj. a luat si marele premiu...
porumboiul a si zis ca prea i-au dat numai lui premiile. Probabil ca a vazut si el celelalte filme si , na, la anumite sectiuni ar fi meritat si alte filme... daca eram in locul lui , luam un premiu de pe masa si i-l dadeam altui film. Nu a putut sa faca asta pentru ca nimeni nu poate sa dea de la el un premiu , chiar daca are vreo 5-6 in plus.
oricum, l-a sfarsit, disperarea ca nu sunt printre marii candidati la gopo mi-a trecut.
am ajuns la clara concluzie ca in romania nu s-au facut mari filme... s-a facut un singur film, cu un politist... si nici ala nu mi s-a parut foarte interesant... asa ca am rasuflat usurat...
apropo, cine a fost in juriu?
ca viorica bucur pe care a aratat-o in cateva semi pg nu era deloc incantata de al 7 lea Goposcar pe care il lua politistul, deci ea nu a fost sigur in juriu...
cineva spunea ceva de public... ca ar fi votat ca ar fi dres... inafara de epoca de aur - premiul publicului, ce a mai votat publicul? si daca a votat, ce inseamna acest public? 10-12 forumisti de pe cinemagia, sau ce?! La ce bun sa ii zici premiul publicului. MAi bine ii zici premiul lui :gheorghita, maria, daniela, silviu si ionut...

Last edited by rc-st. : 30 Mar 2010 at 10:43.
rc-st. is offline   Reply With Quote sendpm.gif