Thread: "Katalin Varga"
View Single Post
Old 28 Mar 2010, 22:32   #5
sergiuseling
Guru

sergiuseling

Că tot se apropie premiile Gopo, m-am dus și eu să văd filmul. Mie mi-a plăcut, dar a fost problema cu răzbunarea. Și nu pentru că e după 11 ani, sau și-a dus copilul. Adică dacă nu era nevoie de ce să se răzbune până atunci. În momentul când soțul a aflat și i-a dat afară și pe ea și pe copil (de aia l-a luat cu ea) a încercat și ea să facă ce a putut.
Problema mea e că a mers prea departe, a comis o crimă și în momentul acela parcă nu mai puteam să înțeleg motivațiile ei. Era totuși o persoană creștină, și se vedea că regretă, după cum ea spunea a venit la al doilea să-l omoare, dar a ajuns să bea cu el.
Și în acest context când știi că ești păcătos, (evident crezi în Dumnezeu), dar în același timp ești capabil să omori pentru că cineva ți-a greșit finalul se încadrează perfect.

Altfel imaginile, coloana sonoră și mai ales prestația Hildei Peter( în special scena din barcă) au fost la înălțime.
Rămân la părerea că celelalte 3 filme nominalizate sunt mai bune, dar și acesta este un film de la bun în sus.
sergiuseling is offline   Reply With Quote sendpm.gif