Quote:
Iar scurta ta descriere este geniala - fuge dupa iepure - uau, de ce ? Ultima oara cand m-am uitat la o fata de vreo 20 de ani nu fugea dupa nici un iepure... o fi o moda pe care nu o stiu eu.
|
Curiosity...I know you'll want it

. Haide, nu-mi spune ca daca tu nu ai vedea un asemenea iepure, nu ai face la fel. DUDE, nu e film biografic!!
Quote:
Cade intr-o gaura... - au mai cazut oameni in gauri si au venit pompierii sa ii scoata - prin circul foamei parca ...
|
Fantasy - aka suspension of disbelief
Quote:
intra intr-o alta lume in care a mai fost dar nu isi aminteste(bai asta nu seamana cu un alt film... gen PETER PAN!!!?!?!?!?)
|
Emm....nope.
Quote:
si era oricum mai logic pentru ca un dragon de 20 de metrii este mult mai puternic decat o fata de 20 de ani care nu a tinut in viata ei in mana un briceag. (apropo, castelul ala era pus acolo de forma, doar ca sa se urce alice pe el si sa il omoare pe dragon ca in storyboard - laaaame!)
|
Se precizeaza ca Alice trebuie doar sa tina sabia in mana si ea va actiona aproape singura. Deci no skills required

.
Quote:
... pentru a deveni o femeie de afaceri! - la gunoi cu alba ca zapada care se marita cu printul, jos cu maritisul ! sus cu femeia de afaceri , singura, deprimata si fara copii!
|
FOR GOD'S SAKE, am mai spus asta, o repet. Nu ar fi stupid ca toate fetele sa aiba doar maritatul in cap?? I mean...uita-te la porcaria aia de Twilight. Fata aia e useless fara baieti, nu are niciun scop in viata, nu stie sa faca nimic daca nu vine cineva cu pieptul gol sa o ajute. Lumea ei se invarte doar in jurul lor, fara ei mai-mai ca-si taie venele. I don't like damsels in distress. Women don't need men, men need women

. Acum pe bune, asa abrupt cum a fost finalul, dar imi place ideea de fata independenta si pe picioarele ei, care nu are nevoie de un barbat...cel putin pentru moment,pentru ca, pentru informatia ta, femeile de afaceri nu sunt menite sa fie singure,deprimate si fara copii.