View Single Post
Old 28 Mar 2010, 09:36   #100
rc-st.
Senior

rc-st.

[quote=buticut]
Quote:
Un tanc de vreo 5 ani zicea chestia asta la iesirea din cinematograf, fiind probabil prea ocupat sa dea din gura ca prostul si sa bage popcorn la greu in timpul filmului. God, I hate these bloody kids . Ce-i asa greu de inteles? Fuge dupa iepure,cade in gaura, ajunge intr-o alta lume in care a mai fost inainte, dar de care nu-si mai aminteste si afla ca doar daca se alatura rezistentei va putea sa o infranga pe Regina Rosie, lucru pe care il si face, dupa care isi ia ramas bun de la toti si se intoarce acasa pentru a deveni o femeie de afaceri.
Sti care e problema copiilor? Spun adevarut, nu se cenzureaza.
Daca un adult vede o prostie dar toti din jurul lor o aplauda va spune ca i-a placut si lui. Un copil insa nu face asta, spune ca e o prostie si gata!
Iar scurta ta descriere este geniala - fuge dupa iepure - uau, de ce ? Ultima oara cand m-am uitat la o fata de vreo 20 de ani nu fugea dupa nici un iepure... o fi o moda pe care nu o stiu eu.
Cade intr-o gaura... - au mai cazut oameni in gauri si au venit pompierii sa ii scoata - prin circul foamei parca ...
intra intr-o alta lume in care a mai fost dar nu isi aminteste(bai asta nu seamana cu un alt film... gen PETER PAN!!!?!?!?!?) - absolut genial - de cate ori nu ni s-a intamplat sa ne ducem in Sinaia, si desi am mai fost acolo de multe ori, sa nu ne mai amintim pe unde coboara partia de ski si sa ne ratacim!
Se alatura rezistentei si o infrange pe Regina Rosie. Che Guevara, ce sa mai. Lupta rezistenta! Numai ca Che Guevara moare la sfarsit, haha! Asa cum ar fi trebuit si Alice sa faca daca mai voia sa salveze ceva din filmul ala. Macar lacrima cineva prin randul 12... si era oricum mai logic pentru ca un dragon de 20 de metrii este mult mai puternic decat o fata de 20 de ani care nu a tinut in viata ei in mana un briceag. (apropo, castelul ala era pus acolo de forma, doar ca sa se urce alice pe el si sa il omoare pe dragon ca in storyboard - laaaame!)
... pentru a deveni o femeie de afaceri! - la gunoi cu alba ca zapada care se marita cu printul, jos cu maritisul ! sus cu femeia de afaceri , singura, deprimata si fara copii!
probabil ca scenarista e una dintre ele, sau mai bine zis, cea care a pus mana pe compania disney si si-a batut joc de ea.

Last edited by rc-st. : 28 Mar 2010 at 09:39.
rc-st. is offline   Reply With Quote sendpm.gif