Asadar am gasit si topicul cu animale.
Primul si singurul animal pe care l-am avut in copilarie a fost hamsterul Ricä, salvat de la un copil ce il pusese pe soba si avea o labuta cu 2 degete lipsa. L-am tinut vreo 2 ani pana cand l-a vrut un nepotel si i l-am dat. Cu cainii am incercat in copilarie, insa Mama a zis ca noi strangem dupa el (la bloc fiind) si dupa primul caca pe covor am renuntat.
Asa ca anul trecut cand m-am mutat cu familia si copiii la casa, eram chitita sa imi iau un caine. Pretextul au fost copiii, dar e mai mult cainele meu decat al lor, desi si ele o iubesc pe Vaya. Ocazia a venit prin august cand un vecin mi-a zis ca tocmai isi luase un fox-terrier cu 200 de lei, vaccinat, cu carnet de sanatate etc. Dupa border-collie, fox-terrierul era alegerea mea, asa ca am cerut voie "sefului" si l-am luat. Cand a adus-o sotul era atat de speriata si jigarita incat mi s-a lipit de suflet. Fetele i-au ales numele si astfel e in familie din 18 august, iar luna viitoare implineste 1 an. Sotul inca ii mai spune Jigodel, dar cu drag.
Intr-adevar e minunat sa ai un caine. Te iubeste neconditionat si nu doreste decat niste mancare si cateva mangaieri. O iubesc mult pe Vaya si recomand oricui sa isi ia un caine, dar va avertizez ca fox-terrierii, asa cum le merge faima, rod tot.