View Single Post
Old 25 Mar 2010, 09:04   #18
rc-st.
Senior

rc-st.

cand am vazut ca toti erau orbi ... mi-am dat seama ca tocmai am urmarit un film foarte prost
un film plin de arhetipuri in care un denzel washinghton pacalit sa investesca bani in acest film, taie si omoara ca un Blade, diferiti tipi care il ataca
pe langa faptul ca lumea apocaliptica nu era deloc logica(dupa 30 de ani nu mai avea nimeni gloante/benzina - si ar fi avut apa deoarece apa nu se evapora si se duce pe alta planeta...)
ca sa nu mai zic de canibalism - frate, chiar nu mai stia nimeni sa planteze o rosie ?!
apoi afli la sfarsit ca tipul era orb... pai cum naibi era orb cand vedea sa traga la 30 de metri cu pistolul intr-un tip ascuns pe acoperis, ferindu-se de gloante in acelasi tip
apoi , deodata afli ca si tipa aia bruneta era oarba... wtf?!
daca mai dura 20 de minute aflai ca tot satul ala era orb si nu ne-am dat seama... bai nene de cand orbii "vad" atat de bine
BTW - asta nu e SF.
E film apocaliptic. Ce ati vazut voi SF?! SF = science fiction... ce science si ce fiction erau acolo nustiu ca nu erau. era apocaliptic fiction
ca sa nu mai spun ca treaba cu ultima carte "biblie" e stupida de tot.
de ce ar arde oamenii dupa un razboi apocaliptic toate bibliile?
si de unde pana unde biblia are mare putere in cuvantul ei scris?
nu are nici o putere... daca ti minte anumite pilde si povestea in general (gen Iisus a fost crucificat si dupa moarte exista rai) este de ajuns. Nu am vazut oameni sa fie uimiti deodata de limbajul acela arhaic si sa ingenuncheze in card ca niste zombie.
si in plus mai exista si alte carti religioase - viata lui budha, mai e si coranul... mai sunt si filozofii antici... si cam toti spun acelasi lucru

In final ofer acestui film care mi-a furat 2 ore din viata nota 3 din 10.

P.S. - biblia ar trebui sa fie data si altora, negrul ala ciufut nu voia sa faca asta ceea ce intra in conflict cu insasi esenta bibliei...

P.S. 2 - Denzel este ghidat de regizori foarte prost ... nu imi imaginez ca a luat un oscar... poate i-l luati voi inapoi ca am auzit ca Cinemagia i-a luat inapoi oscarul lui Sandra Bullock

P.S. 3 - filmul ar fi trebuit sa se termine pe la minutul 30. Imediat dupa ce negrul macelarea tot barul, gary ala il impusca, scotocea rucsacul gasea cartea - end of story. In schimb, personajul antagonist sufera o criza si in loc sa se comporte rational, deodata o ia razna si face tot posibilul sa nu il impuste in cap, asa cum ar trebui!
rc-st. is offline   Reply With Quote sendpm.gif