View Single Post
Old 24 Mar 2010, 09:55   #35
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Originally Posted by miercuri:
Bridged Jones are aluzii la Pride & Prejudice, dar este pana la urma ecranizarea directa a cartii Bridget Jones de Helen Fielding. Trebuie sa vezi totusi ecranizarea cu Collin Firth, pentru ca e cel mai memorabil Mr Darcy. Are sase episoade mi se pare, sigur se gaseste usor pe net.

Stiu, miercuri, de aia am si scris "aluzivul Bridget Jones' Diary", pe care, fie vorba intre noi, l-am citit tot inainte de film... . Eu n-am gasit ecranizarea cu Colin Firth si mie el mi se pare cel mai aproape de imaginea ce o aveam in minte a lui Darcy. Mai caut...

O singura carte am citit dupa film - Jurnalul Laurei Palmer, scrisa dupa serialul Twin Peaks, complete disappointment... Dar filmele facute dupa carti citite anterior nu m-au dezamagit in general, a depins intotdeauna de cat de bun a fost filmul, unele au fost ok, altele nu. Cele care mi-au placut insa, nu au daunat cartii, ci asa cum spuneau si altii, au imbogatit cartea.

Last edited by MariaMona : 24 Mar 2010 at 09:57.
MariaMona is offline   Reply With Quote sendpm.gif