|
Un thread pt barbatii frustrati.
Desi tind sa-i dau dreptate 100% "delirului" lui silver_boy, ba as fi si mai exigent, totusi, judecand putin, as afirma ca barbatii misogini sunt cei frustrati ca nu au obtinut sau nu obtin ceea ce si-ar fi dorit / isi doresc de la femei.
Cand nu ai o femeie care iti place, incepi sa gandesti astfel si devii misogin, asta e scutul tau de protectie..dar daca vina nu e a ei si e a ta? Fireste ca uneori e imposibil sa o faci sa fie cum vrei tu indiferent de cat de perfect-impecabil te-ai purta.
Iar cand ea este langa tine si e asa cum ai vrea, totul e minunat si nu mai ai motive sa fii misogin.
E adevarat ca societatea actuala a luat-o putin pe aratura cu miscarea femeilor dar poate ca asta inseamna ca si barbatii trebuie sa se schimbe. Ce rost mai are o declaratie, o sticla de tequila e mai eficienta?
Intre un scriitor, un scenarist, un jurnalist, un intelectual, un regizor, un poet, un profesor, un barbat educat, civilizat si un manager, un afacerist, un sportiv, un actor, un producator, un striper, un bataus, un cantaret, un baiat cu masina sport si etc. o femeie va alege tot timpul pe cei din categoria a doua.
Nu conteaza cat de rafinat, inteligent, esti, trebuie sa fii salbatic.
Am fost aproape socat cand o tipa versata cu experienta la barbati mi-a zis urmatorul lucru: "femeile vor barbati care sa le miroasa asa putin sosetele".
Acum, daca mesajul meu e cretin si silver_boy stie mai multe..dracu sa le ia de femei ce vor de la noi!
|