View Single Post
Old 22 Mar 2010, 21:04   #154
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Cool

Originally Posted by Pitbull:
Un sfat afectuos, Drago: nu mai însira emoticoane care se tävälesc pe jos de râs atunci când vrei sä te autoconvingi cä un subiect neutru ar fi comic; numai prietenul nostru Tufänel face asa, si stim amândoi cä nu-ti ajunge nici pân-la gleznä.
Dragă, nu ştiu cum să-ţi spui, da'io când vreau să râd, RÂD! La început am râs pentru că nu mi-ai spus de la obraz "ce dracu-ai făcut, fată, ne-ai dat un virus?!", ci ai procedat specific, prin insinuări. Ruşinică!! A două oară am râs pentru că al meu antivirus Kaspersky cu licenţă pe 1 an nu mi-a zis nimic. A treia oară am râs pentru că mi-am amintit că ieri, eu însămi avusesem probleme cu vizualizarea link-ului, adică ba-l vedeam, ba nu-l vedeam, însă am presupus că şi-a băgat Gloria coada, unde eu comentasem negativ vestimenaţiile cernite ale participanţilor la forum-meeting.
După-aia am râs pentru că eu sunt o persoană veselă, cu un simţ aparte al umorului - vreau să cred.

Aaa... că uitam, fizic îmi e cam greu să râd, unde am exagerat cu mâncatul lămâilor, am un herpes de acum un secol, şi-am schimbat şi periuţa de dinţi.
No, acum chiar nu fac mişto, mă dor maxilarele, mă dor buzele, şi mă simt ca şi cum aş fi mâncat o remorcă de caise verzi (sau de coarne, da'nu ştiţi voi ce-s alea), da'tot aş mai vrea.

... încă continuu să râd.

Last edited by Dragomara : 22 Mar 2010 at 21:07.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif