O ,tu, care ai deschis acest topic, m-ai lasat sa putrezesc pe aici!
Uite ca m-am intors. Cu un slasher thrash low budget tipic anilor '80: Mountaintop Motel Massacre.
Please do not disturb Evelyn. She already is
Tu-mi dai 7 dolari pe camera, io iti bag sobolani, serpi, gandaci in camera, si o secera in piept ca asa mi-s io, trecuta prin sanatoriu si speriata ca vrei sa ma bagi inapoi la balamuc.
Asta sunt io:
Asa vei ajunge tu:
Capisci?
Un slasher macru, capabil de nuante morbide si creepy virginale. Din pacate nu apuca pubertatea.
Un test de enduranta pentru orice neavizat. Si ca sa nu fie vreo neintelegere, mi-l recomand doar mie; uneori obisnuiesc sa arunc gunoiul in spatele casei.
Si nu e un test de enduranta pentru ca filmul ar contine nu stiu ce scene socante. Nu, nu avem de a face cu un Tobe Hooper de exemplu. E un test de enduranta datorita valorilor de productie foarte mici (un lucru oricum specific unui indie low-budget), datorita actorilor slabi (un lucru deasemenea specific, acestia fiind doar niste pioni intr-un plan macabru si servind unui scop mai mare decat viata lor; problema vine de la compozitia batranei nebune, un personaj subtire rau), datorita ritmului greoi (totusi, luate individual, scenele de slashing, sunt executate brici; problema e cu momentele pregatitoare care te fac uneori sa dai fast-forward).
In concluzie, filmul poate fi evitat. Sau nu. In cazul in care la un moment dat aveti nevoie de o tratatie superficiala cu infuzie de gore.