nu pot decat sa-mi manifest surprinderea vizavi de modul in care ati inteles ce am spus eu.
i-am zis dragomarei ca e firesc ca, atata vreme cat esti implicat in realizarea unui film din pozitii cheie (actor, regizor, scenarist) "sa te pregatesti de a ti-o lua in freza".
e vreo frustrare aici?
nu. pur si simplu, i-am explicat dragomarei ca nu trebuie sa o planga pe actrita din "eu cand vreau sa...", pentru ca, din momentul in care s-a angajat la o astfel de expunere publica, trebuie sa fie pregatita si pentru atacuri, cum am inteles ca a fost si cel al tamarainsei.
apoi am zis ca actrita respectiva are o moaca naspa.
asa imi pare mie din trailer (am subliniat faptul ca n-am vazut filmul, ci doar trailerul).
e vreo problema si aici?
apoi am zis ca n-ar fi prima oara cand un film bun (am spus BUN, illotempore, e si aici vreun semn de frustrare?!) propulseaza, temporar sau nu, o actrita de mana a treia. SI AICI AM VORBIT LA MODUL GENERAL si va rog sa cititi cu atentie mesajul meu! e scris negru pe alb acest lucru!
de ce incepeti sa scoateti doar frazele care va convin voua pentru analize "psihologice", nu inteleg.
ati umplut o pagina intreaga, de sus pana jos, cu tot felul de etichete la adresa mea.
asadar, illotempore2002, nu am scris nicaieri ca "eu cand vreau sa fluier, fluier" e un film prost, nu m-am legat de regizor, de scenariu.
si atunci, de unde tragi tu concluzia, invechita de altfel, ca as fi frustrat?
iata si mesajul meu:
dar de ce atata bun samaritemism? e actrita, prin urmare o persona publica, sa-si asume statutul si riscurile care decurg de aici.
pe vremuri se arunca cu rosii in actorii de pe scena.
acum n-avem voie sa spunem doua vorbe?
nu vorbesc de filmul asta, ci, in general, ca principiu.
esti actor, regizor, scenarist? pregateste-te sa ti-o iei in freza!
e ceva neadevarat din ce am scris aici?
nu cred.
si primul mesaj:
eu n-am vazut filmul, am vazut doar trailerul, dar e foarte posibil ca o actrita de mana a treia sa se afle in treaba intr-un film bun si de-aici, hop, sa se creada vedeta.
are si o moaca naspa, sa recunoastem.
si-apoi eu nu cred in actorii de film care n-au trecut prin filtrul teatrului.
stiti cu totii ce consum nervos si fizic este intr-o piesa de teatru.
sa treaca mai intai de examenul scenei si dupa aia sa-si umfle penele de star cinematografic sau ce-o fi ea.
e si aici ceva care aduce a frustrare, illotempore202??!
Last edited by keepwalking : 22 Mar 2010 at 08:58.
|