Stimata doamna, unii dintre cei prezenti acolo erau departe de a fi profesionisti in acest domeniu(cu mine in frunte). Eu am vrut sa particip la astfel de intalniri pentru a mai afla cate ceva nou din industrie, sa mai aud si pareri avizate, chiar daca ele nu coincid neaparat cu ceea ce gandim noi initial. Ieri am aflat pe viu care a fost bugetul unui film, ce istorie a avut si asa mai departe. Si m-a prins. A fost cat se poate de interesant. Din interventiile dvs. NU AM INTELES ABSOLUT NIMC. Sunau ca niste frustrari si nimic mai mult. Nu cred ca va fac cinste. Sunteti totusi o domna, un mentor, un profesor. Ar trebui sa aveti tehnici mult mai rafinate. Eu va port tot respectul si sper sa nu va deranjeze scrierile mele. Sunt niste pareri nevinovate. Mi-a placut cand ati zis ca ar fi trebuit invitati si ceilalti protagonisti dim film cu nume mai luxuriante. V-am si sustinut, propunand o petitie.
Acestea fiind spuse, va multumim tuturor celor care ati facut posibil acest forum-meeting si mi-as dori sa devina un obicei mai des. Si nu cred ca trebuie sa fie tot timpul gratis sau mai stiu eu cum. Am putea alege si intalniri mai altfel (lasertag, la un club gen Pub 41 unde se poate dansa in separeuri pe muzica mai veche si tot asa). Sariti si voi cu pareri, dar sa credeti in ele. Imi pare rau ca BUTICUT si altii se feresc sa vina. Am avut si eu ceva emotii. Dar a iesit mai mult decat onorabil. Pana la urma esti liber sa pleci cand vrei daca te simti stanjenit/a si sa nu mai revii veci. Este strict o alegere. Si mie chiar mi-a prins bine.
Va doresc o duminica placuta.
Last edited by pipes : 21 Mar 2010 at 09:52.
|