Thread: "An Education"
View Single Post
Old 20 Mar 2010, 15:56   #15
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

constat cu uimire ca d-l Pitbull este peste masura de incantat de acest film!de obicei taie in carne vie,dar de data asta tinerica Mulligan la incantat pana la extaz..
Imi permit sa-i mai temperez putin entuziasmul vis-a-vis de aceasta"minunatie de film" si "lectie de cinema" si sa-i transmit si umila mea parereovestea lui Jenny nu surprinde cu absolut nimic .Este veche de cand lumea si in acelasi timp foarte actuala,prea banala pentru zilele noastre..si nu nimic n-a impresionat punerea ei pe tapet.Carrey mi s-a parut ca arata mult mai matura decat o liceana dar pana la urma asta n-ar conta prea mult.In schimb povestea este prea cusuta cu ata alba,adica tatal conservator si "nebun"este atat de usor dus de nas si chiar convins sa-i lase fiicei lui atata libertate incat sa piarda zile si nopti cu un barbat evident mult mai in varsta decat ea??nu cred,tinand cont de timpul si locul unde se petrece actiunea.Si chiar daca ar fi asa,Jenny nu a iesit prea traumatizata din toata povestea asta,cel mult putin sifonata.Am avut tot timpul sentimentul ca ea era perfect constienta de ceea ce se intampla si care va fi sfarsitul si tocmai de aceea nu a fost o lovitura de gratie deconspirarea escrocului,care( mare mirare!) era vecinul de la capatul straziii(chiar va vine sa credeti asta???).
Lectia de viata de fapt nu prea a avut loc!Nimic dramatic si realist in relatiile dintre fata si parinti,nimic care sa complice si sa dramatizeze putin mai mult actiunea....Poate alftel ar fi fost impactul daca lui Jenny i s-ar fi intamplat lucruri cu adevarat grave care sa-i dea peste cap complet viata,asa o simpla poveste despre prima experienta sexuala nepiperata cu nimic, a unei "gasculite" nu m-a impresionat.....asta e!
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif