View Single Post
Old 20 Mar 2010, 14:00   #1
rc-st.
Senior

rc-st.

"Eu cand vreau sa fluier, fluier"

L-am vazut in avan-avan-premiera cu ocazia forum meeting - nu ca as fi fost eu invitat ca nu am prea actionat pe acest forum, a fost Tamarainsa
Pot sa spun ca daca ar fi terminat filmul la masina care pleca din puscarie era un film mult mai bun
Scenariul e bun, castingul e bun(nu intelege de ce fata e pusa a doua pe generic tinand cont ca nici macar rol secundar nu este, cu greu poti trece personajul cu cele 3 replici in tot filmul la personaj episodic, dar spuse oricum prost) si americanii ar fi facut rost si de un operator bun, un sunetist bun , ar fi facut filmul, apoi ar fi venit cineva si ar fi aruncat cateva milioane de dolari pe publicitate si ar fi fost un film foarte bun.
Din pacate romanii sunt la stadiul "Vai, am gasit un scenariu bun, hai sa ne bagam picioarele in tot restul si sa filmam pe vhs si sa facem cascadoriile cu vecinul meu de la 4".
N-au filmat pe vhs, au filmat pe un digital dar proiectat la cinema... arata jalnic, iar tremuratul ala din mana e chiar oribil, pentru ca ochiul nu se putea adapta la acest tremurat. Cred ca mi-au trebuit vreo 25 de minute sa ma adaptez si sa uit cat de jalnic e filmat(asta daca filmat inseamna sa vina unul si sa apese pe rec).
Mai puteau fi taiate vreo 20 de minute din film ca popa.
Concluzia mea - s-ar putea sa aibe succes la public. Garantez ca toti puscariasii - fosti sau actuali, sau viitori se vor duce la film, si asta e un public tinta de cateva milioane.
Dar cred ca poate merge si restul publicului la film.

Last edited by rc-st. : 20 Mar 2010 at 14:15.
rc-st. is offline   Reply With Quote sendpm.gif