View Single Post
Old 19 Mar 2010, 19:17   #272
BLACK-SPIDER
Guru

BLACK-SPIDER

Originally Posted by pipes:
Ca sa nu imi stric buna dispozitie inainte de froum-meeting, o sa incerc sa fiu cumpatat.
Observ ca trebuie sa incep sa vorbesc ca la "gradi".....
BLACK-SPIDER, nu am niciun fel de complimente peiorative la adresa ta sau a multora care se mai simt ofensati. Chiar te-am facut genial. Eu asa am scris....
Intr-un inalt spirit de gluma (se pare ca nu prea imi iese) mi-am permis sa completez peisajul in care te aflai (arata a bar/restaurant....) cu niste prezente feminine. Atat si si nimic mai mult. Banuiesc ca nu te deranjeaza existenta unor entitati de sex opus in jurul tau...... Te-a indus in eroare termenul de "kingpin"?
CE POZE SI CUM VREA - din partea mea. Moderatorii decid daca sunt ofensatoare sau nu. Pana acum mie imi place ce am vazut si o sa sustin aceasta initiativa pana la proba contrarie.
O zi buna iti doresc!
S

Nu e nevoie sa vorbesti ca la ''gradi'', din postarile tale de pana acum mi-ai lasat impresia ca esti o persoana care face misto si ii place sa se bage unde nu ii fierbe oala.
Insa, ca orice om ma mai insel si eu cateodata, cred ca poti si fi si ''de treaba'' atunci cand vrei. Poza e facuta de revelion, deci destul de recenta Ma bucur ca iti place, insa sper sa le placa fetelor mai mult decat tie

O seara placuta si tie!