View Single Post
Old 18 Mar 2010, 13:02   #16
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by illotempore2002:
Chiar si asa, tot nu inteleg.

Nici eu nu te inteleg.

Originally Posted by illotempore2002:
Niste unii intr-un desert postapocaliptic alearga dupa benzina si se bat. Caca-maca, ete lulu lulu i've got some apples.
Actiune simplista, de gradinita, saracie a imaginatiei maxima, un film ale carui singure calitati snt masinile alea puternice si improvizate si outfit-urile alora care tineau petrolul numai pt ei, cu frizurile punk si postpunk. Nu poti sa faci un film doar din niste frizuri cool, geci de piele si masini sport.

Ce vrei sa gasesti, tu personal, mai mult de atat in Mad Max? Ai enumerat niste elemente din film, elemente despre care spui ca nu sunt indeajuns (Nu poti sa faci un film doar din niste frizuri cool, geci de piele si masini sport), insa fara a aminti ceva despre atmosfera filmului sau mai exact senzatiile pe care ti le-a creat. Or acele senzatii (pentru mine cel putin) apar la prima vizionare a unui film. Si ca sa incerc sa dau un raspuns, poate partial pentru tine, la intrebarea exprimata (ce v-a placut etc.): Cand am vazut Mad Max pentru prima data m-a prins de la inceput baia de adrenalina si nebunie a filmului, m-a facut sa ma simt "cool", m-am afundat mental intr-un univers pe care mi-ar fi placut sa-l experimentez si in realitate...ca Max, desigur, intr-un Interceptor

Si cand ma gandesc la Fury Road (adica Mad Max 4).....