Originally Posted by illotempore2002:
Chiar si asa, tot nu inteleg.
|
Nici eu nu te inteleg.
Originally Posted by illotempore2002:
Niste unii intr-un desert postapocaliptic alearga dupa benzina si se bat. Caca-maca, ete lulu lulu i've got some apples.
Actiune simplista, de gradinita, saracie a imaginatiei maxima, un film ale carui singure calitati snt masinile alea puternice si improvizate si outfit-urile alora care tineau petrolul numai pt ei, cu frizurile punk si postpunk. Nu poti sa faci un film doar din niste frizuri cool, geci de piele si masini sport.
|
Ce vrei sa gasesti, tu personal, mai mult de atat in Mad Max? Ai enumerat niste elemente din film, elemente despre care spui ca nu sunt indeajuns (
Nu poti sa faci un film doar din niste frizuri cool, geci de piele si masini sport), insa fara a aminti ceva despre atmosfera filmului sau mai exact senzatiile pe care ti le-a creat. Or acele senzatii (pentru mine cel putin) apar la prima vizionare a unui film. Si ca sa incerc sa dau un raspuns, poate partial pentru tine, la intrebarea exprimata (ce v-a placut etc.): Cand am vazut Mad Max pentru prima data m-a prins de la inceput baia de adrenalina si nebunie a filmului, m-a facut sa ma simt "cool", m-am afundat mental intr-un univers pe care mi-ar fi placut sa-l experimentez si in realitate...ca Max, desigur, intr-un
Interceptor
Si cand ma gandesc la Fury Road (adica Mad Max 4).....