Cred ca nu m-am ferit veci de diferite produse cu exceptia celor care-mi displac din pricina gustului (ex: pepenele verde aka. Lubenita )... Nu m-am simtit niciodata rau (ma refer la greata, voma, dureri de stomac, diaree etc..) , dupa vreo masa si nici n-am facut pe paranoicu. Ce-i drept ca modul de viata din copilarie era unul de subzistenta. IN copilarie viata sanatoasa consta in furtul de prin livezi , de pe la case, mancatul tuturor verzaciunilor comestibile, le mancam asa nespalate ori direct din pomi cu lacomie, cu cat eram mai surescitati de adrenalina ca poate e stapanul prin preajma cu atat bagam mai repede.
Cine se gandea acum 10 ani ca o banana, un mar, o para etc. contine cutare si cutare. Le mancam cu fast, cu veselie , bucurosi de ocazia data. Consider ca aceasta ignoranta substituie paranoia, implicit stresul provocat de aceasta. Fii si fiice ghilgamesiene va grabiti a trai mult si bine ? Bucurati-va de zilele pe care le-aveti fiindca sansa de-a va controla viitorul prin alimentatie sansatoase nu va substituie de nici o boala, intamplare nefericita, etc.
Probabilitatea sa ....e o certitutinde matematica care are un interval fractionar nedefinit. Dar chiar e nevoie sa ne gandim si la asta ?