View Single Post
Old 17 Mar 2010, 23:02   #23
silver_boy
Guru

silver_boy

vai, ce topic generos...si ce coincidenta ( tocmai frunzaream niste insemnari mai vechi) cand am dat peste acest manifest misogin . Desi l-am scris cu ceva vreme in urma , timp in care - intre noi fie vorba, m-am (cam) schimbat ( de pilda, imi fuck carare pe dreapta si nu mai port acelasi tricou cu Sodom) il (re)gasec, in partile esentiale, la fel de valabil....- ; )))

De ce NU iubim femeile

- pentru că ţipă ca nişte electrocutate ( din te miri ce)
- pentru că sunt prefăcute, răzbunătoare, parşive, posesive şi egoiste.
- pentru că pârăsc şi mint cu o voluptate de care bărbaţii nu sunt în stare!
- pentru că nu ştiu ce vor.
- pentru că sunt insinuante, duplicitare, pentru că bârfesc de amorul artei şi sunt necruţătoare cu bărbaţii sensibili şi timizi.
- pentru că sunt supărăcioase, mofturoase şi urăsc ( aproape cu pasiune) prietenii noştri cei mai buni.
- pentru că vor să imite bărbaţii!
- pentru că, atunci când înjură o fac nelegitim folosind expresia: " dute-n pula mea"!
- pentru că te pun, mieroase şi candide, să le faci masaj ( să le mângâi pe spate, să le mângâi pe păr) again and again and again, fără măsură, transformându-te într-o maşină stupidă de scărpinat !
- pentru că pot mima, oricând, orgasmul- dovada ultimă a nesincerităţii lor funciare!
- pentru că se feresc, îngreţoşate, când ejaculezi !
- pentru că ţin să te contrazică, oricând, oricum, oriunde!
- pentru că sunt, la urma urmei, misandre şi nu dau doi bani pe calităţile unui bărbat!
- pentru că sunt - în comparaţie cu bărbaţii - bucătărese proaste!
- pentru că citesc mult ( şi degeaba)
- pentru că n-au încredere în ele însele!
- pentru că, de îndată ce le vei spune care le sunt slăbiciunile, te vor urî, te vor desconsidera veşnic, cu o consecvenţă absolută!
- pentru că, atunci când le scrii ( şi le dedici) un poem, vor spune " vai, ce romantic şi frumos" bârfindu-te primei amice: " vai, fată, ce prost e ăsta!"
- pentru că ( intelectuale fiind) atunci când se îmbată, nu devin mai spirituale
- pentru că habar n-au să spună un banc!
- pentru că, atunci când conduc, sunt un pericol social!
- pentru că au veşnic nevoie de protecţie!
- pentru că urăsc ideea de "aventură", chintesenţa existenţei, orice e pasager şi epifanic, dovedind prin asta că nu înţeleg esenţa vieţii!
- pentru că au în ele ceva iremediabil de ţaţe!
- pentru că au intuiţia propriei lor feminităţi ( şi prin asta, intuiţia faptului că bărbaţii, oricât de misogni declarativi ar fi ) vor sfârşi, iubindu-le, ca un câine!
- pentru că habar n-au să bată un cui, să strângă un şurub, sau să instaleze Windowsul!
hai, pa!