View Single Post
Old 17 Mar 2010, 17:02   #14
Judex
Banned

Judex

Originally Posted by Cinemania:
Originally Posted by Judex:
Eu stiam ca misogini sunt aia care urasc femeile, nu care le desconsidera si le iau in balon din cand in cand, mai ales pe feministe.
Eu sunt de parere ca trebuie gandit si actionat cu realism - sunt unele treburi specific feminine, asa cum sunt unele specific masculine. E nenatural sa iti doresti sa te ocupi de ceva care celuilalt ii este mai usor de realizat.

Si io care credeam ca prima ta reactie la topicul asta va fi sa recunosti ca: Damm, mereu m-am simtit bine printre femei
Pai sa stii, bro. Si am si o capacitate la limita paranormalului: in general nimeresc in colectivitati unde femelele sunt majoritare numeric si mereu atrag in grupul din care fac parte cele mai faine exemplare.
Din gradinita - care era a Armatei! - pana in prima facultate inclusiv, tot asa s-a intamplat. In liceu, de pilda, eram 5 baieti in toata clasa, o clasa ramasa in istoria institutiei ca avand cele mai multe bunaciuni pe metrul patrat ever!!! Nici nu se terminase bine a noua, iar noi deja terminasem cu colegele de proximitate si baleam dupa unele sau altele ratacite pe la mate-fizica. O colega dupa care suspinau multi alerga dupa mine la propriu pe holuri ca sa ma smotoceasca, iar eu nu stiam cum sa-i explic fara s-o jignesc ca trec printr-o perioada in care incerc sa descopar comorile vecinilor. In scurt timp centrul nostru de interes se muta, evident, in liceul maghiar.
In prima facultate, desi eram inconjurat de dame numai una si-una, de prin anul 2 deja nu mai aveam ce culege si dadeam iama-n ASE.
Dar cel mai fain a fost la a doua, eminamente tehnica: am nimerit in grupa cu cele mai multe gagici din tot anul - trei. Iar astea trei erau cele mai mari bunaciuni din toata universitatea.

In concluzie, da, ma simt de minune printre femei.

Last edited by Judex : 17 Mar 2010 at 17:04.
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif