Thread: "Legion"
View Single Post
Old 17 Mar 2010, 08:58   #21
Cambyses
Novice

Cambyses

Nu face toti banii comentariul meu e unul infantil si plin de mizerii la fel cum e si cronica ta domnule Pitbull

Cum poti tu sa consideri ca momentul maxim al unui film care se doreste a fi de actiune este nasterea unui plod?!?

Inca odata oameni care considera CEALALTA IRINA O CAPODOPERA nici macar nu ar trebui sa isi piarda timpul cu filme de genul Legion.
Sincer e jenant cat de aiurea ai scris aceea cronica. am sa iti bag cateva cuvinte....... nesimtit partie , cretin tampit , cacalau , reabiliteasca , ideea cu urcatul la volan mi se pare mie sau iti doreai asa la misto si caterinca mai bine sa moara decat sa apara filmul..............? suckseaza......... ma opresc nu mai are rost sa caut

De la Mihai Eminescu toti romanii sunt poeti si fac ba licente poetice ba inventeaza cuvinte sincer daca ti-as fi scris ca mi-as fi dorit sa te urci beat la volan inainte sa scrii asemenea ineptii si sa strig dupa tine DU-TE DICA..................nu ti-ar fi placut nu e normal pentru ca nu iti place un film sa doresti moartea unui om de aici pana la alte chestii nu mai este o diferenta mare.
In final pe langa ca nu a fost cornica ce ai facut tu acolo ai stalcit limba romana gratuit si fara folos iar limbajul a fost unul violent si instigator.

In rest nu ma intereseaza ce preferinte religioase ai tu dar ortodoxismul este una dintre cele mai restrictive religii asa ca tu continua sa fii ROBUL lui Dumnezeu si cand intri in biserica sa asculti CAPTELE DOMNULUI PLECATI.........sau sa te bucuri cand auzi refren de genul BOGATII AU SARACIT SI AU FLAMANZIT........IAR CEI CE CAUTA PE DOMNUL NU SE VOR LIPSI DE TOT BINELE ......iar chipul celor cateva babe de prin strane se insenineaza ca si cei mai instariti o vor pati odata si odata.
Cambyses is offline   Reply With Quote sendpm.gif