Originally Posted by shadowofnight:
Aoleu, uber boring.
M-am mai uitat la cateva, dar mi-e lene sa mai pun linkuri:
Bosnia & Hertegovina - soft rock banal si voce proasta

Serbia - o prostioara balcanica, se dezbraca ei, dar cam degeaba
Sweden - nu e rea, dar e cam seaca. se desprinde totusi de ce am ascultat inainte
Germania - nu merge linkul de pe canalul ala, a ascultat-o cineva?
Estonia - nu mi se pare asa oribila, dar solistul oricat ar incerca el sa appeal to the gay masses, e mult prea afectat si are o voce cam banala si un accent enervant, greu sa-ti fie simpatic.
Grecia - piesa am mai auzit-o in interpretari feminine de nu stiu cate ori in anul trecut, plus, I see you Greece trying to get the gay vote

UK - la ei oricum nu se sinchiseste nimeni cu Eurovisionul si mereu trimit niste talente rebutate de genul astuia
Rusia - aoleu, alte chestii slagaroase pe stilul de muzica usoara din tineretea parintilor nostri
Belgia - e o varianta masculina a piesei suedeze, tot asa nu e rea, dar e cam seaca si am tot auzit-o. accentul pare un pic fortat si ii cam strica vocea. imi pare ca incearca sa imite pe cineva.
Portugalia - bo-ring
Croatia - incearca ele ceva, dar tot cam boring
Moldova - un eurodance cu vioara si cu o parte kitschoasa de saxofon

Ucraina - asta e un fel de Marcel Pavel al lor? In orice caz, boring si un accent de balta in engleza
Irlanda - boring boring boring, tre sa fii Celine Dion sa reusesti sa canti o piesa de genul si sa nu para stearsa
Lituania - oribila, dar suficient de idioata incat sa ma amuze

Turcia - fara Sheherezade anul asta

iar piesa nu e rea, destul de catchy si macar nu e ceva ce am mai auzit de o mie de ori pana acum
Bulgaria - balada eurodance
Letonia - asta ar fi putut fi o piesa buna, dar voce e slaba rau
Slovacia - o chestie etnica/tribala cu oarsece accente de eurodance, destul de catchy, costume uber kitschoase

Georgia - boring
Belarus - astia par un fel de Nightwish cocalari, destul de amuzanti
Spania - nu-i rea, un fel de Julio Iglesias meets Tom Jones mai teatral, dar as fi preferat ceva mai secolul 21, din nou

Slovenia - ceva duet etno-slagaros, meh
Malta - BORING (cred ca am mai auzit-o de cel putin 5 ori inainte)
Macedonia - un fel de Holograf cu niste acorduri care imi suna suspect de cunoscute. o banalitate oricum
Polonia - ceva duet teatral, nimic iesit din comun, atata ca solistul are privire de violator
Armenia - e ok, dar iarasi, o piesa pe care am mai auzit-o de miliard de ori, o sheherazada mai stilata
Cipru - ceva banal
cred ca astea sunt toate pana acum cred... tot astept sa vad traznaia lui 2010, Grecia e de departe cea mai gay, dar se poate si mai si de atat