Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 16 Mar 2010, 11:12   #111
Judex
Banned
 
Judex
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 5,986
Originally Posted by Cinemania:
Originally Posted by Judex:
Ei, acu' c-a sters moderatorele, repet: varza de la Cluj e geniala! Iti trebuie gust fin si sange imperial sa-i apreciezi calitatile.

Ai avut ocazia sa infuleci o varza in stil bavarez, cu ciolanoi de porc si un Franziskaner la litru ?

O persoana sensibila ar da in lesin si ar muri de foame pe acolo.
Da, evident!
Dar radioerevanian dupa cum urmeaza:
- nu cu ciolanoi, ca nu mai aveau in seara aia, ci cu weisswursten
- nu cu Franziskaner, ci cu ceva berea casei, una nefiltrata si'nca doua filtrate
- insa varza era bavareza si pofta de halau considerabila dupa interactiuni consistente cu niscai taranci salzburgheze

Franziskaner am baut pe coasta Atlanticului, intr-o ceainarie traditionala portugheza!
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif