Thread: Eurovizion?
View Single Post
Old 16 Mar 2010, 00:17   #77
miercuri
Guru

miercuri

Nu cred ca e o abordare foarte buna sa iei Eurovisionul in serios. Don't get me wrong, I love Eurovision, dar doar pentru ca e ceva nemaintalnit de kitschos, o sarbatoare a kitschului european, the most camp week of the year. Cand nu-l luati in serios devine uberfun!
Cel mai mult ma enerveaza anii in care Romania trimite piese care se vor serioase, dar sunt pur si simplu proaste si seci. Aia de anul trecut era oribila, dar macar se potrivea cu spiritul Eurovision. Anul asta au vrut ceva catchy si au reusit sa trimita o banalitate absoluta de care toata lumea s-a saturat de dinainte sa o auda. Paula Seling e kitschoasa, dar si seaca in acelas timp, nu e nici macar genul de penibil care sa te amuze.
Thankfully, unele tari sunt suficient de constiente ca marea majoritatea a votantilor e reprezentata de comunitatea gay asa ca scot la inaintare piese pe masura interpretare de juni pe masura.
Am chiar si o selectie de mizerii 'absolute favourites' din anii trecuti:
De exemplu veteranul Sakis Rouvas reprezentand Grecia anul trecut
Dima Bilan (Rusia - winner 2008) cu engleza lui adorabila, acompaniat pe scena de Evghenii Plushenko si Edwin Marton (violonistul pe care il suspectez ca fiind Plushenko's gay lover )
Ungurul de anul trecut
si pentru ca e nevoie sa get in touch with our inner Tarkan, Turcia ne trimite niste Sheherezade de genul asta !
iar ca mentiune speciala Rodolfo Chikilicuatre, reprezentand Spania acum doi ani! Cel mai hidos raeggeton din lume!

Ah, si mai tineti minte piesa cu care a castigat Serbia acum trei ani (intamplator chiar foarte buna), but hey, butch power! Totusi, daca lumea ar veni cu piese intr-adevar bune ar fi atat de plictisitor.

Si pentru ca am postat atatea dubiosenii, postez si una care mi-a placut intr-adevar foarte mult:
Brainstorm - My Star (Letonia - Eurovision 2000)
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif