View Single Post
Old 14 Mar 2010, 19:21   #260
BLACK-SPIDER
Guru

BLACK-SPIDER

Azi dimineata, am vazut un desen animat, pe care mi l-a recomandat o prietena de pe forum, The flight of dragons (1982). Ar trebui vazut deorice iubitor de fantasy, e un film facut cu cap, poate fi urmarit cu placere atat de copii cat si de adulti,ideea de baza e lupta intre magie si stiinta.
In ce priveste dragonii filmul se bazeaza pe cartea cu acelasi nume scrisa de Peter Dickenson, acesta face unele afirmati si aduce unele argumente care te pun pe ganduri cu privire la existenta acestor creaturi mitologice.
Si tot astazi m-am decis sa vad si eu proaspatul oscarizat, colaborarea Disney/Pixar, Up!
La inceput eram sceptic, un batran, un baietel, o casa zburatoare si o pasare ciudata....o combinatie care nu promitea nimic amuzant sau macar distractiv.
Insa incet incet, povestea te captiveaza si odata ce batranul se ridica cu casa sa cu tot, prinsa intr-o gramada de baloane multicolore, devii partas la o aventura, iesita din comun dar care iti va oferi multe in care iti va fi imposibil sa nu zambesti macar.
Si ...atentie la ciocolata !