Tribul Heroes e mai varza decat Ulong.
Mie mi-a placut de Rupert in Pearl Islands, dar Sandra a fost favorita mea din sezonul respectiv. [I can get loud too, what the f***

]
O intrebare: Cum de esti asa de sigur ca Rob va iesi?
Ce mesaj trimite acest sezon viitorilor participanti?
Nu cred ca vor adopta neaparat aceleasi strategii precum cei care ajung in finala in sezonul asta.
Adica, doar pentru ca a mers pentru o anumita persoana, nu inseamna ca va functiona pentru toti. Plus ca vor fi si persoane cu ego-uri imense care vor aplica pentru show, pe care nu le vad in stare sa faca pe legumele. In plus, daca chiar vor analiza strategiile folosite de cei care au castigat, vor observa ca majoritatea castigatorilor nu au folosit 'strategia leguma' (desi nu sunt 100% sigur ca e asa...nu imi mai amintesc prea bine de toti castigatorii

)
Ce va ajunge Survivor in viitor?
Mdeah, nu prea mai e social...desi cred ca motivul pentru care ii impart in echipe post-merge e pentru ca e mai simplu decat sa castige unul si sa fie nevoit sa aleaga 4 alti membri care sa il insoteasca. Sper ca sezonul asta e doar o exceptie de la regula si de aceea sunt atleticii fara minte la putere. In Samoa a fost la putere Russell, dar nu mi s-a parut ca a fost chiar asa puternic. In Micronesia iarasi a fost Cirie, in Gabon Kenny (parca) - niciunul din ei nu au fost prea puternici, dar au fost sefii pe acolo.