Nu mai sunt de mult Heroes. Cata lipsa de fairplay si cata lipsa de civilizatie au aratat la proba aia. Normal ca pierd, sunt cel mai dezechilibrat trib din istoria jocului, nu cred ca a existat vreodata un trib compus din persoane atat de diferite si din pareri atat de contrare. Poate doar Ulong din Survivor 10 a fost mai penibil, dar stii ce au patit ei, si cred ca "eroii" le vor calca pe urme.
Amanda e chiar penibila, nu o mai suport. E la fel de antipatica precum Parvati. Sper sa iasa cat mai repede, de fapt sper sa nu fie si ea printre final 3.
Pe Rupert il stiam ca un tip agresiv si amenintator de la Jonny Fairplay, care a zis-o in mai multe interviuri de dupa Sezonul 7. Ruperta fost ajutat de editori care l-au pus intr-o lumina buna, atasandu-i povestea aia de pirat si de om bun care fusese terorizat prin liceu penru a trezi simpatia privitorilor. Se pare ca au reusit, desi mie nu mi-a placut niciodata.
James a fost hilar la consiliu cand a reactionat extrem de serios la gluma lui Jeff

. Oricum e nefolositor in continuarea acestui sezon, in afara de prezenta fizica nu aduce nimic serialului. El trebuia sa iasa azi.
Coach a fost mereu un personaj tampit. E atat de prost si de credul, incat e incredibil. Isi ascunde lipsa personalitatii si a masculinitatii sub masca asta de Dragon Slayer. E penibil.
Mie imi place Sandra

. Iar de la Courtney nu am auzit niciun cuvant in ultimele 2 episoade. Probabil ca si ea va ajunge departe, la fel ca si Danielle sau Tyson care au trecut din nou neobservati prin episod.
Sunt destul de dezamagit ca a iesit Tom, dar inca nu vreau sa stiu alte spoilere. Poate cand va iesi Rob, singurul favorit pe care il mai am.
Iti propun doua subiecte de discutie, deoarece sunt putin dezamagit de viitorul sumbru al acestui serial:
Ce mesaj trimite acest sezon viitorilor participanti?
E totusi un All Stars, iar daca unele persoane ajung in fiecare din cele 3 sezoane in care au aparut destul de departe, privitorii le vor lua ca un etalon si vor crede ca asa e cel mai bine sa joci Survivor. De exemplu: O persoana precum Parvati, care a castigat in trecut, acum ajunge in final 3, sau o leguma precum Amanda, care a ajuns de doua ori pana in finala, in acest sezon ajunge iarasi departe (probabil), ma intreb cum vor aborda alti jucatori in viitor acest joc. Ce strategii vor adopta? Vor mai exista strategii sau aliante solide precum cele din primele sezoane? Sau le vor lua modele pe Parvati si Amanda si ne vor strica toata placerea vizionarii unui sezon bun?
Ce va ajunge Survivor in viitor?
Parerea mea e ca Survivor nu mai e un joc social, ci a devenit o competitie sportiva in care principalul obiectiv este castigarea competitiilor. Observi ca si atunci cand triburile se unesc exista competitii pentru recompense in care toti oamenii (desi individuali) sunt stransi in 2 echipe. Practic daca nu esti bine cladit fizic nu ai ce cauta in jocul asta. Sunt dezamagit de faptul ca persoane precum JT, James sau Rupert care sunt prosti, dar atletici, ajung sa dicteze toate deciziile din Survivor, joc in care nu mai au loc strategii adevarati precum Cirie sau Tom. (ca exemple)