Thread: Eurovizion?
View Single Post
Old 11 Mar 2010, 16:08   #35
vave
cu v mic

vave

Uite topul pe care l-am promis. Pentru cine vrea să asculte piesele, o poate face aici, sunt 29 pe care le-am ascultat. Sunt epuizată.

Armenia mi se pare cea mai bună din câte am ascultat. Deşi pe alocuri ritmul seamană a altceva, solo-ul de la chitară din final m-a cucerit. [mamă, ce păr lung are gagica! ].
Belgia aduce a James Blunt la voce.
Cipru sună OK, dar la un pas destul de mic de plictisitor.
Irlanda: flautul, sau ce instrument este, ar fi putut fi folosit mai mult. La punctul culminant nu mi se mai pare deloc melodic, îmi seamană mai degrabă a ţipăt. ?
Danemarca pare bunuţă deşi îmi pare cunoscută piesa rău de tot.
Ucraina [are voce faină, cred că i s-ar fi potrivit alt gen de muzică, nu de alta dar piesa asta e jalnică... păcat].

Penibile:

Lituania [wtf? ], Spania [asta ar merge pusă şi la "din alt film"], Croaţia [ finalul criminal ], Macedonia [mai bine, nu!],

Plictisitoare:
Turcia [o fi el ritm antrenant, dar degeaba], Norvegia [nu mersi, nici viorile nu mă impresionează], Islanda [voce bună, dar cam degeaba], Albania [oare ce vrea de fapt? ], Polonia [au un început chiar bun, dar cu atât rămân], Rusia [nu m-a impresionat cu nimic], Portugalia [şi dacă ţipă ce crede că rezolvă? ], Bulgaria [nici nu ar trebui menţionată], Georgia [ iar spre final ], Belarus [mulţi şi degeaba], Malta [se străduie şi ea cât poate, neimpresionant totuşi].

Din alt film [amuzante? ]
Olanda [mi-e ruşine de jena lor], Elveţia [o fi cântând în franceză, dar... ], Slovenia [aia e piesă?], Letonia [spectacolul este fabulos ], Slovacia [şi eu care credeam că ai nevoie de voce să poţi participa],

Finlanda sună a piesă ţigănească.

Cât despre românica noastră, sunt multe piane folosite anul ăsta, deci chiar nu o să iasa cu nimic în evidenţă.

P.S. Mi se pare mie sau anul ăsta cuvântul cheie pentru Eurovision e gay?
P.P.S. Cam multe emoticonuri, dar trebuia să ilustrez cumva stările-mi.

Last edited by vave : 11 Mar 2010 at 16:19.
vave is offline   Reply With Quote sendpm.gif