View Single Post
Old 10 Mar 2010, 17:36   #33
Disciple
Guru

Disciple

E. Floares: Replicile mele nu erau cu tenta rautacioasa, dar vad ca tu faci ca de acum incolo sa discutam in modul asta. Ca tie ti se pare ca eu am gusturi indoielnice sau nu ma pricep la ce fac sau ca sunt invidios, asta e problema ta. In primul rand eu nu am venit cu exprimari de genul asta la tine. Dar, daca asta e stilul tau de a te contraria cu cineva eu nu prea am ce sa mai spun in plus. Pentru ca nu caut cearta. Una e sa incerci sa condimentezi o discutie cu niste glume sau altceva si alta e sa devii troll ofticos.
In al doilea rand, exprimarea cu "Tu oricum nu ai observa lucruri nici daca te-ar musca de nas. Auzi, "bun simt cinematografic"!" e nesimtita in sensul ca eu nu imi aduc aminte sa te fi atacat vreodata in nici un fel. Una e sa faci observatii sau sa dai sfaturi si alta e sa ataci, ca deh din spatele PC-ului toti avem sange stii tu unde...
In al treilea rand, la faza cu numele/porecla/prietenia da-mi voie sa iti reamintesc ca am fost colegi la cursuri si nici nu mi-as baga un morcov in cur daca mi-ai spune aici pe forum pe nume pentru ca nu as avea de ce sa fiu rusinat.

P.S: sper sa remarci ca ti-am vorbit cat se poate de civilizat.
Disciple is offline   Reply With Quote sendpm.gif