View Single Post
Old 10 Mar 2010, 16:03   #26
danT
Banned

danT

Deci daca vrei sa maninci sanatos - in zilele noastre -, casa la tara, fratilor (sau in Carpati - mai bine!), si va apucati de agricultura si gradinarit, ca sa zic asa. Altfel, degeaba maninci tu salate si verzituri (care atrag tot ce-i mai infect din atmosfera), ca daca au crescut linga Cernobil sau linga DN 37... se cheama c-ai bagat in tine 25 de ani de sanatate. Acelasi lucru despre pastilele minune: daca nu sint 100% naturale (plante - dar, iarasi, depinde unde-au crescut si alea - etc. & bla-bla), uitati-le! Definitiv, ca sa zic asa. Ficatul vostru o sa va fie recunoscator.

Judex, bananele sint si radiate, si modificate genetic - te pisi pe ele! (Bine, si eu maninc, dar pentru gust - atunci cind se intimpla sa-l aiba -, nu-mi fac iluzii ca ma-ndop cu cine stie ce potasiu... )

P.S.
Nucile, tinute in coaja - le spargi cind le maninci (altfel, acelasi lucru ca si-n cazul bananelor! ).

L.E.

Continuare la banane, ca sa zic asa, Cica au si astea un cod (eu nu l-am vazut pina acum), din patru cifre - si parca erau trei tipuri de combinatii. Alea care incep cu 8 - cele mai nasoale.

Last edited by danT : 10 Mar 2010 at 19:29.
danT is offline   Reply With Quote sendpm.gif