Thread: Survivor
View Single Post
Old 09 Mar 2010, 13:01   #62
moltisanti88
Guru

moltisanti88

Wow, m-a socat putin preview-ul ala . Il trec pe Russell din nou la favoriti . Dar as fi preferat sa se alieze cu Rob decat impotriva lui. Ma rog..

Faza cu James e foarte interesanta. Nu stiu daca va iesi sau nu, dar accidentarea aia pare destul de serioasa. James oricum e un monstru pe langa ceilalti la competitiile fizice. Daca ar iesi el totul s-ar echilibra, desi sunt inca mirat de faptul ca "eroii" au pierdut atatea competitii cu el in echipa.

Probabil o sa-ti cer niste spoilere in viitor cand o sa iasa vreun alt favorit al meu si o sa ma crizez pe restul participantilor. Deocamdata nu vreau sa stiu nimic. Ok, hai ca sunt curios cu o singura persoana. Parvati. Vreau sa stiu doar daca iese in episodul viitor (un simplu da sau nu will do it) sau daca ajunge in final 3. Atat. Nu vreau sa stiu mai multe, nu vreau sa stiu cine iese vineri sau alte detalii daca nu e ea, nici nu vreau sa stiu tribul care va ajunge acolo. Daca e ca Parvati sa iasa prin episodul 9 sau 10 nu vreau sa stiu, vreau doar un da sau nu cu privire la episodul viitor si la final 3.
moltisanti88 is offline   Reply With Quote sendpm.gif