Thread: Survivor
View Single Post
Old 08 Mar 2010, 21:20   #59
shadowofnight
Guru

shadowofnight

Stiu, cand am vazut spoiler-ul ala, am crezut ca ma urc pe pereti....scria '4th Out: Cirie', a fost un soc extrem. Desigur ca la inceput n-am crezut, dar dupa ce a iesit Stephenie, nu a mai fost nicun dubiu. Desi, privind in urma, m-a si ajutat intr-un fel. Daca nu as fi stiut ca iese atat de repede, nu cred ca mi-as fi revenit vreodata. Bine, exagerez putin, dar totusi. Si desi recunosc ca a fost o decizie de moment sa vad si celelalte spoilere, nu o regret din acelasi motiv: nu va fi la fel de traumatic.

Stiu, cred ca am vazut clip-urile respective de 10 ori cel putin:X. A fost foarte gratioasa, spre deosebire de Stephenie, care tot ce a zis a fost ca vai ca ea merita mai mult (desi ii dau dreptate, Amanda trebuia sa plece atunci) si ca ea e cea mai buna innotatoare din trib....Mdeah, sigur...

Apropo, crezi ca vor mai chema jucatorii pentru a patra oara?

Eu vreau sa iasa cat mai repede: Amanda, PARVATI!!!!!!!!!!, James si mai erau cativa, dar nu mai stiu acum. Dar Parvati, ma enerveaza la culme; are fatza care cere palme. Plus ca Danielle nu a aparut deloc in ultimele 2 episoade...si inca ceva, Courtney si Sandra oare vor participa intr-o intrecere sezonul asta?

Inca o intrebare: Te-ai razgandi vreodata in legatura cu spoilerele? Si in ce conditii?
shadowofnight is offline   Reply With Quote sendpm.gif