Thread: Survivor
View Single Post
Old 08 Mar 2010, 21:02   #58
moltisanti88
Guru

moltisanti88

Cred ca am aflat ca vor fi 3 dintr-un post anterior, deci, da ala e un mic spoiler, dar nu atat de mare precum cel aflat de tine care se referea la primii 5 eliminati.

La inceputul sezonului aveam 4 favoriti: Rob, Tom, Randy si Russell. Acum mi-a ramas Tom si Rob, deoarece pe Russell nu prea il vad ajungand departe. E un fel de al doilea Randy pentru tribul rosu. Pe langa favoritii astia am si o lsita cu cei care imi sunt antipatici si care vreau sa iasa cat de repede posibil: Parvati, Amanda, Rupert si Tyson. Oricum prin episodul 10-11 o sa stiu exact pe cine nu vreau sa castige si pe cine as vrea sa vad in finala.

In legatura cu Cirie. Mi-a placut in comentariile ei dupa eliminare. Parea afectata, dar, dupa spusele ei, ar fi fost mult mai aiurea sa iasa dupa 36, 38 de zile.

Singurul spoiler, sau semi-spoiler pe care il stiu (sau cred ca il stiu), citit de pe un site, e ca Rob nu va fi in juriu . Ma rog, nu vreau sa-mi confirmi, dar e singurul lucru pe care l-am citit (din greseala) despre acest sezon. Si nimic nu e mai frustrant decat sa citesti un astfel de spoiler si apoi sa te tot intrebi daca e sau nu adevarat. Prefer sa nu stiu nimic despre castigator, chiar daca e unul dintre favoritul meu.
moltisanti88 is offline   Reply With Quote sendpm.gif