Era 15:30. Azi. Ma asezasem sa ma odihnesc putin inainte de a incepe sa scriu ceva ce l-a innebunit pe Pitbull. Aveam si cafeaua pregatita. Dar am adormit..dus..profund...n-am mai stiut de mine...cateva cosmaruri incalcite, montate subred si cu intermitente din mai multe domenii se intretaiau vijelios stresandu-ma in timp ce dormeam...m-am trezit speriat, angoasa mi se citea pe fata, niste cearcane bizare ca si cum as fi calatorit dincolo...era 17:45, un soare palid de martie taia pe fereastra vantul unui viitor pustiu. In cateva secunde am fost in picioare si spre surprinderea mea eram hotarat sa ies din starea aia de dupa cosmaruri. M-am spalat pe fata insistent la baie apoi am deschis geamul si am tras pe nari frigul de afara. Peste tot, nici tipenie de om. Doar frig. Si vant. Apoi m-am uitat peste colile scrise si la ceas. Era tarziu...m-am indreptat spre calculator si am intrat pe CineMagia - forum. Si am vrut sa scriu asta. Dar am ezitat. Traiam realitatea cruda, anul 2010, and the future is dark..bine, nici in cacaturile alea de "vise" nu era mai bine. Incoltit de cosmaruri din toate partile am inteles ca singura evadare e..scrisul. Ultimele scenarii. Acolo unde eroi cutezatori pun capat unor rahaturi de care s-au saturat sa indure.
|