Asta e o dilema, cu cine tii, cu echipa sau pilotul.
Exista echipe frumoase care au pedigree si care merita tot respectul ca de ex Williams asa cum exista piloti foarte buni care nu merita nici un pic de respect de ex Schumacher.
Nu stiu de cand urmariti voi F1 cu atentie, eu dinainte sa apara MS la Jordan pentru prima oara
Am fost fan de-al lui pana la incidentul cu Damon Hill. Nu pot sa nu ii recunosc meritele dar caracterul l-a tradat de atatea ori. Cei care urmareau pe atunci si mai aveau ceva dubii nu mai au nici o scuza dupa ce a incercat sa il scoata pe Villeneuve in decor si nu i-a mers.
Am scris destul pe alt forum de F1 desfintat.
Culmea e ca eu nu tineam cu Ferrari pentru ca a dus la extrem titul de pilot nr 1 in echipa. Dupa ce a plecat neamtu' am vazut ca FM si KR nu au mai beneficiat de preferinte. La fel va fi si acum cu FM si FA. Se vor bate pe bune. Sa vedem daca la Mercedes MS va mai beneficia de ajutor de la echipa. Pentru ca aici e problema cand esti cel mai bun si mai ai si tratament preferential in fata unui RB care nu se ridica la nivelul tau......
Tin cu Alonso, urmariti pe marii piloti, toti spun ca e cel mai bun in momentul asta. Modul in care McLaren s-a purtat cu el e strigator la cer.
Nici acum nu pot spune ca tin cu Ferrari datorita lui Alonso.Tin cu WIlliams, desi si el are bubele lui, arunca pilotii dupa ce ii castigau titlurile ca sa nu le dea mai multi bani.
Dar sa nu ne imbatam cu apa rece, F1 e un focar de interese si faulturi pe la spate la fel ca multe altele. Sunt prea multi bani in joc. Iar noi suntem la discretia informatiilor trunchiate si in plus vom fi intodeauna subiectivi, nu vom vedea defecte celui pe care il sustinem, desigur, nici Alonso nu e inger.
De ce ma uit de 19 ani la masini care se tot invart ? De ce imi pierd o gramada de timp pe net sa citesc tot ce se mai intampla, urmaresc testele(pe net), scriu pe forumuri in loc sa ma plimb in aer liber ? E greu de spus. Probabil din acelasi motiv pentru care te uiti la un film despre care ai citit ca este o porcarie. Din curiozitate. Si daca totusi astia care il critica nu inteleg nimic ?
As putea compara F1 cu o telenovela, O Santa Barbara ca are atatea episoade......
Last edited by victor : 03 Mar 2010 at 12:34.
|