Eu nu fac parte din nicio coterie si ma lasa rece toate disputele de pe aici, a caror miza o gasesc cvasi-nula, ba ca sa fiu onest pana la capat, nici nu pot spune ca am vreo mare slabiciune pentru cea de-a saptea arta, care ramane a saptea, adica la urma celorlalte. In mod normal, daca nu m-ar amuza, ar trebui sa ma doara in cursul saptamanii de ce se intampla prin smarcurile cinemagiei.Totusi, asa de amorul artei, as vrea sa spun si eu cateva lucruri pe care le-am inteles cu debila mea capacitate de comprehensiune.
Als si Pitbull sunt ca duelistii lui Conrad, doua personalitati accentuate care resimt unul fata de celalalt o ura de anvergura. E straveziu, fiecare isi doresc sa ramana numai unul si fiecare se crede Duncan...Din perspectiva mea ALS castigat razbelul, deoarece Pitbull a facut apel la argumentum ad baculum, ori intr-o disputa intre oameni educati apelul la violenta fizica este echivalent cu victoria preopinentului.
In ceea ce priveste cestiune dezbatuta aici, nu pot spune ca am o opinie clara si distincta. Pe de-o parte, Als lasa impresia ca singura ratiune pentru care mai posteaza aici este sa mai dea cate o scatoalca virtuala unor vechi ’’amici’’, pe de alta parte afirma ca interesul sau pentru critica de film este unul minor si ca momentan are curiozitati estetice mult nobile, Proust & critica de arta (daca am retinut eu bine). Pe de alta parte, e nedrept ca el sa fie atat de des suspendat si sa devina un caz (desi el ramane un personaj). Cei care il pun atat de des la index, pesemne ca iau acest forum extrem de in serios, ca acorda acestei pseudo-lumi virtuale un statut ontologic nemeritat.
P.S. Daca cineva doreste sa polemizeze cu modesta mea postare, sa n-o faca, e doar un soliloc spus cu voce tare, deci n-am sa dau vreo replica.
P.S II Acest post nu trebuie lecturat in registrul seriozitatii, este scris de cineva care nu crede in nimic, nici macar in prinicipiul identitatii.