Bineinteles ca va priveste doar pe voi doi conflictul si alte probleme legate de liternet s.a.m.d.
Acest topic este despre un reputat critic roman de film, care obisnuia sa frecventeze forumul, si care a fost bannat pe o perioada nedeterminata. Unii dintre noi considera sanctiunea exagerata. Este dreptul nostru sa ne exprimam dorinta ca el sa revina sau nu pe forum.
N-o lua personal, mai ales ca nimeni nu ti-a imputat nimic, inainte sa intri tu singur in acest topic si sa postezi mesajul nr. 6.
Iar in privinta conflictului cu illotempore, nu-l mai scoate vinovat pe ALS. El s-a ofensat cand illo a folosit o anumita expresie, nu prea eleganta, care l-a scos din sarite. Culmea, am fost atunci pe aceeasi pozitie cu illo, in sensul ca nici mie nu-mi place Maria Dinulescu, iar ALS nu m-a convins cu argumentele lui. Totusi, ne-am comportat civilizat unul cu celalalt si nu ne-am suparat, nici el, nici eu. Normal ca atunci cand este provocat in mod necivilizat, riposteaza, doar e om si el, nu sfant!
Last edited by corinka : 25 Feb 2010 at 21:03.
|