Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Gloria:
Dupa banare, Leo ii scrie un mesaj provocator lui Pitbull. Asa s-a ajuns la banarea posibilitatii de a trimite mesaje (pe care am aplicat-o amandurora), dar si la prelungirea banarii lui Leo.
|
In spiritul adevärului, trebuie sä recunosc cä, înainte de bannare, i-am trimis si eu câteva mesaje private, în totalitate hazlii - gen: "Uite cine-a mai venit pe la noi!  " - sau "There is no such place like home!  ", pe care le-a ignorat (cum era si firesc), declarând cä nici nu-mi va scrie vreodatä.
Dupä bannare, mi-a trimis acel mesaj prin care recunostea cä a fäcut totul numai ca sä mä provoace, fiindcä lui oricum nu-i pasä de acest forum, dar pe mine bannarea m-ar "durea". I-am räspuns cä-si face iluzii, cä mi-am asumat bannarea, care nu are de ce sä mä "doarä", întrucât nu e vorba de egolatrie, si cä as fi oricând dispus si la alte sacrificii, numai ca sä scap cinemagia, cinematografia, cultura româneascä, de unul ca el.
Cam ästa a fost rezumatul acelor mesaje private.
|
Quote:
In spiritul adevärului, trebuie sä recunosc cä, înainte de bannare, i-am trimis si eu câteva mesaje private,
|
atunci nr orelor, zilelor de bannare ar trebui sa fie egal, nu?
si tot in spiritul adevarului meu personal, impacatzi-va dracului si certatzi-va doar for fun