View Single Post
Old 25 Feb 2010, 18:24   #23
manwithamoviecamera
Banned

manwithamoviecamera

Originally Posted by Gloria:
Originally Posted by manwithamoviecamera:

mi se pare incorecta si ineficienta decizia de a debanna un user direct implicat intr-un conflict, lamentabilul pitbull, pe cand alex leo serban e inca bannat deshi acest forum l-a tratat cu dispretz si ar fi trebuit ca forumul insushi sa se autobanneze. gloria este cel mai incompetent administrator, si cinemagia are cei mai neverosimili moderatori. mai e o sperantza , unica , la stefando

Nu am dat aceleasi numar de zile pentru ca Leo mi-a ispitit in mai multe randuri rabdarea. Din momentul in care am zis "CINE mai continua (dintre cei doi - Leo si Pitbull) discutia la topicul Critici romani preferati, va fi banat", Leo a continuat cu mai multe mesaje, ignorand avertismentul meu.

Pe de alta parte, a redeschis subiectul in condica, desi ii invitasem pe cei doi sa-si rezolve conflictul in privat.

Dupa banare, Leo ii scrie un mesaj provocator lui Pitbull. Asa s-a ajuns la banarea posibilitatii de a trimite mesaje (pe care am aplicat-o amandurora), dar si la prelungirea banarii lui Leo.

StefanDo nu cunoaste istoricul acestui conflict, nefiind prezent pe forum in perioada in care a avut loc.
o opinie care mi se pare strict subiectiva, la fel de subiectiva ca urmatoarea si care imi apartzine: amandoi au intretzinut conflictul, dar pitbull a shtiut sa joace un teatru caracteristic, e versatil, shtie intr-ale netului...un timp a parut ca-l ignora pe als, si pe urma l-a jignit primul pe als, sigur postarile au fost shterse, ediatate.asha ca, personal, consider ca e corect ca amandoua partzile beligerante sa primeasca aceeshi pedeapsa si in niciun caz pe termen nedeterminat.
probabil ca leo ,candva a facut vreo gluma, sau ai fost greshit , denaturat informata si ii portzi pica. dar ai fost si la aniversarea sa, ar trebui sa fii echidistanta cu amandoi amicii, si cu als, si cu pitbull, in interes personal si de serviciu.
nu intzeleg, e interzis sa trimitzi mesaje private, indiferent de contzinutul lor, chiar si dupa bannare??? atunci la ce se numesc<<private>>?
din pacate, stefando n-a fost prezent, dar din fericire e impartzial.
scuze daca te-am jignit, eshti ushor naiva si influentzabila, dar asta face parte din farmecul feminin, delicatetze, etc.
manwithamoviecamera is offline   sendpm.gif